search

    • DSC_8441
    • DSC_8458

    Shijiazhuang Osprey Tools Co., Ltd dumunung ing peralatan basa Manufaktur Shijiazhuang. Wiwit madeg ing taun 2003, Osprey Tools wis devoting dhewe kanggo pangembangan lan Pabrik pribadi mirah. Ing sawetara produk isine bunder mirah glathi saw, gembong mecah, sepatu mecah, polishing bantalan, bit pengeboran inti etc. Osprey Tools wis Jaringan panutup 30 propinsi ing China, lan ekspor ke Amerika Utara, Eropa, Oceania lan wilayah liyane. Kejabi dhewe account, Osprey Tools cooperates karo akeh pelanggan ing OEM utawa OEM bisnis. Sawise taun pembangunan cepet, Osprey Tools saiki salah siji saka Cina produsen anjog pribadi mirah, lan wis menangaké reputasi apik karo produk kualitas lan kontrol kualitas ketat.

    sinau More
    WhatsApp Online Chat !