Babagan awake dhewe

    Shijiazhuang Osprey Tools Co., Ltd dumunung ing peralatan basa Manufaktur Shijiazhuang. Wiwit madeg ing taun 2003, Osprey Tools wis devoting dhewe kanggo pangembangan lan Pabrik pribadi mirah. Ing sawetara produk isine bunder mirah glathi saw, gembong mecah, sepatu mecah, polishing bantalan, bit pengeboran inti etc. Osprey Tools wis Jaringan panutup 30 propinsi ing China, lan ekspor ke Amerika Utara, Eropa, Oceania lan wilayah liyane. Kejabi dhewe account, Osprey Tools cooperates karo akeh pelanggan ing OEM utawa OEM bisnis. Sawise taun pembangunan cepet, Osprey Tools saiki salah siji saka Cina produsen anjog pribadi mirah, lan wis menangaké reputasi apik karo produk kualitas lan kontrol kualitas ketat.

    Osprey Tools jembaré 20,000 meter, karo R profesional & D, QC, tim Produksi, lan Sales etc, total karyawan liwat 150. workshop wis dipercaya produksi lan testing fasilitas otomatis utawa semiautomatic, kalebu line sintering, baris brazing, laser line welding , analyzer atose, Kapadhetan analyzer, imbangan tester, lapangan testing etc.

    Saben taun Osprey Tools invests 10% saka revenue taunan ing R & D. Tim R & D wis pengalaman averaged liwat 10 taun, lan bisa kanggo nanggapi kanthi cepet kanggo panjalukan selaras. R & D engineers sing menowo karo macem-macem kahanan aplikasi pribadi mirah, kang ngaktifake kanggo nyedhiyani pelanggan karo Bimbingan Teknis profesional, saran desain lan latihan operasi.

    Perusahaan nduwe sistem kontrol kualitas banget, kalebu IQC, IPQC, FQC, layanan sawise-sale etc, njupuk sing kabeh pelanggan nampa mung produk kualitas. Kanthi kontrol document ketat, rahasia dokumen technical lan informasi customer dijamin.

    Osprey Tools, supplier dipercaya pribadi mirah. Welcome to pabrik kita, lan looking nerusake kanggo kerjasama karo sampeyan!


    WhatsApp Online Chat !