Sintered Diamond Saw Blades 4

  • Potongan: US $0.5 - 9,999 / Piece
  • Min.Order Quantity: 100 Piece/Pieces
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Pembayaran Sarat: L/C,D/A,D/P,T/T
  • Detail produk

    Tags Product

    Kode Product Diameter
    (mm)
    Babagan Dhuwur
    (mm)
    Babagan Jembar
    (mm)
    Arbor
    (mm)
    1NWY100 100 8/10 1.2 / 1.4 20 / 22,23 / 25,4
    1NWY105 105 8/10 1.2 / 1.4 20 / 22,23 / 25,4

    Aplikasi: kothak, Keramik, marmer, etc.
    Fitur: cooling efisien lan aman chip; mirah bahan dhuwur lan kontrol ukuran ketat kanggo cepet lan resik nglereni ..


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !