neangan

    • DSC_8441
    • DSC_8458

    Shijiazhuang Osprey Pakakas Co., Ltd aya di alat dasar industri pengolahan dina Shijiazhuang. Kusabab diadegkeun dina 2003, Osprey Pakakas geus devoting sorangan pikeun ngembangkeun sarta pabrik parabot inten. Kisaran produk nyertakeun sirkular inten wilah ragaji, roda grinding, sapatu grinding, polishing hampang, bit bor core jsb Osprey Pakakas boga jaringan jualan ngawengku 30 propinsi di Cina, sarta ékspor ka Amerika Utara, Eropa, Oséania jeung wewengkon lianna. Di sagigireun brand sorangan, Osprey Pakakas cooperates kalawan loba nasabah di OEM atanapi OEM bisnis. Sanggeus taun ngembangkeun gancang, Osprey Pakakas anu ayeuna salah sahiji pabrik Cina anjog tina parabot inten, tur eta geus meunang reputasi alus kalayan produk kualitasna alus sarta control kualitas ketat.

    diajar deui
    WhatsApp Online Chat !