Tentang Kami

    Shijiazhuang Osprey Pakakas Co., Ltd aya di alat dasar industri pengolahan dina Shijiazhuang. Kusabab diadegkeun dina 2003, Osprey Pakakas geus devoting sorangan pikeun ngembangkeun sarta pabrik parabot inten. Kisaran produk nyertakeun sirkular inten wilah ragaji, roda grinding, sapatu grinding, polishing hampang, bit bor core jsb Osprey Pakakas boga jaringan jualan ngawengku 30 propinsi di Cina, sarta ékspor ka Amerika Utara, Eropa, Oséania jeung wewengkon lianna. Di sagigireun brand sorangan, Osprey Pakakas cooperates kalawan loba nasabah di OEM atanapi OEM bisnis. Sanggeus taun ngembangkeun gancang, Osprey Pakakas anu ayeuna salah sahiji pabrik Cina anjog tina parabot inten, tur eta geus meunang reputasi alus kalayan produk kualitasna alus sarta control kualitas ketat.

    Osprey Pakakas nyertakeun wewengkon 20.000 méter pasagi, kalawan Sunda profésional & D, QC, tim Produksi, sarta Penjualan jsb, total karyawan leuwih 150. workshop The boga dipercaya produksi jeung nguji fasilitas otomatis atawa semiautomatic, kaasup jalur sintering, garis brazing, laser garis las , analyzer karasa, probability density analyzer, kasaimbangan tester, médan nguji jsb

    Unggal taun Osprey Pakakas invests 10% sharing taunan taun R & D. Tim R & D boga hiji pangalaman averaged of leuwih 10 taun, sarta mangrupakeun bisa ngabales gancang mun requests ngaropéa. The R & D insinyur wawuh jeung sagala rupa kaayaan aplikasi tina parabot inten, nu fungsikeun nyadiakeun konsumén kalawan hidayah teknis profésional, nasihat rarancang jeung latihan operasi.

    parusahaan boga sistem kadali kualitas alus teuing, kaasup IQC, IPQC, FQC, jasa saatos-diobral jsb, mastikeun yén sakabéh para nasabah nampa ukur produk kualitas luhur. Kalayan kontrol dokumen ketat, anu karusiahan sahiji dokumén teknis na informasi customer anu dijamin.

    Osprey Pakakas, supplier dipercaya anjeun tina parabot inten. Wilujeng sumping di pabrik kami, sarta néangan maju ka migawé bareng kalayan anjeun!


    WhatsApp Online Chat !