Taros Kami

    Shijiazhuang Osprey Pakakas Co., Ltd

    alamat

    Douyu Industrial Park

    Luancheng District Shijiazhuang 051430, Cina

    Surélék

     sales@osprey-tools.com

    telepon

    + 86-13028681436

    jam

    Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6am
    Sabtu: 10am mun 2pm
    Minggu: Ditutup

    Hoyong Anjeun gawekeun AS?


    WhatsApp Online Chat !