Sintered Inten Saw wilah 4

  • FOB Harga: US $0.5 - 9,999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Pamayaran Sarat: L/C,D/A,D/P,T/T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Kode produk Diaméterna
    (mm)
    Bagean Jangkungna
    (mm)
    Bagean Width
    (mm)
    Arbor
    (mm)
    1NWY100 100 8/10 1.2 / 1.4 20 / 22,23 / 25,4
    1NWY105 105 8/10 1.2 / 1.4 20 / 22,23 / 25,4

    Aplikasi: kotak, keramik, marmer, jeung sajabana
    Fitur: cooling efisien sarta ngaleupaskeun chip; inten kelas tinggi jeung kontrol ukuranana ketat pikeun saum sareng bersih motong ..


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !