• sns01
  • sns02
  • sns04
  • sns05
  • sns06

parabot osprey di Pameran Shanghai

图形 1

Shijiazhuang Osprey Pakakas Co., Ltd di Dunya Asia Beton

1494250051787

   Désémber 11-13, 2019

   Shanghai Center Expo New International

   Shanghai, Cina

   Booth No: W1H115

 

 

Dunya Asia Beton nyaéta Pameran Asia tina dunya Beton, dunya Beton nyaéta acara internasional ngan taunan industri urang dedicated kana industri beton jeung konstruksi masonry komérsial, Dina 2019, Dunya Asia Beton geus ditembongkeun sauntuyan pinuh produk pikeun beton jeung masonry profésional salila pameran di Shanghai, sarta geus dibawa unggal aspék tina beton Industri Dunya, ku milu pameran bisa dilegakeun jangkauan bisnis di sakuliah dunya.

Shijiazhuang Osprey Pakakas Co., Ltd milu aktip dina pameran unggal taun, lantaran produk kualitas luhur kami geus ngadeg hubungan bisnis jeung sababaraha wewengkon, kayaning Eropa, Amerika Utara, jeung Australia jsb

 0fdd90e986d6ea4dafba09ddc21dcf03

Di Pameran ieu, aya loba babaturan anyar datang ka Osprey meja Pakakas panarimaan, Osprey Pakakas baris nyadiakeun ladenan pangalusna jeung produk kualitas luhur kalayan sagala kajembaran pikeun konsumén urang jeung babaturan anyar, ngabagéakeun kana pabrik kami ngadatangan sarta negotiating bisnis.

图形 2

 

 


Pos waktos: Jan-10-2020
WhatsApp Online Chat!